Vjenčanice

Drage buduće mladenke!

Vaše vjenčanje je dokaz ljubavi i poseban događaj, a uz našu pomoć može postati i najljepši dan u vašem životu! Mi ćemo vam pomoći u odabiru vjenčanice kako bi Vaš vjenčani dan uistinu ostao nezaboravan. U našem salonu možete birati između mnoštva haljina najpoznatih svjetskih brandova kao što su Demetrios i Cosmobella iz MIlana,  belgijska Linea Raffaeli, nizozemski Olvi’s i  W1 White one by Pronovias iz Barcelone.

U sklopu našeg popratnog asortimana, koji je uključen u cijenu, nudimo Vam: bolera, šalove, stole, velove, nakit, tijare, ukrase za kosu, jastučiće za prstenje, rukavice, torbice, košarice, haljinice za klencerice (male djeveruše) i podvezice. Ukoliko želite izbjeći gužvu i čekanje rezervirajte svoj termin i budite korak bliže Vašoj vjenčanici iz snova.

Kliknite na logotip kako bi vam se otvorila galerija slika

demetrios logo

cosmobella logo

Vjenčanice olvis logo

linea raffaelli logo

w1 logo

Šivanje vjenčanica po mjeri!

Za sve mladenke koje imaju svoju vlastitu viziju vjenčanica nudimo šivanje po mjeri, kvalitetno i povoljno.

Nit vodilja, bit će nam vaša osobnost i vaš izričaj. Svaka naša kreacija potvrđuje iznimnu kvalitetu, a dizajn se razlikuje od romantičnog, tradicionalnog i klasičnog pa sve do unikatnog, glamuroznog, senzacionalnog te elegantnog stila.

8b836adb-fadb-49e9-b573-601896e12d28